Städdag

Hejhej!
Idag är det städdag... Suck!
Inte hos kaninerna utan hos mig -.-
Jag har lovat att dammsuga huset och sedan ska jag rensa i mitt rum.
Tråkigt men måste göras...

Just nu är jag även hundvakt åt Oliver, en hund som några kompisar till pappa äger. Jag och Oliver har känt varandra i 6år! Älskar verkligen honom!

När jag städat klart så ska jag selträna kaninungarna, Nemo och Tintin. Tränade dem ute på gräset för första gången igår! Vi tog även ett par skutt! Riktigt duktiga grabbar! Såklart har jag filmat hela processen när vi seltränade så jag ska börja redigera det idag. Det blir del två i kullens uppväxt! Ami ska snart också börja seltränas men vill att hon ska känna sig lite säkrare först.
Ami är riktigt mysig men vad mycket jobb det är med hennes päls! Ännu mer än Stoffes! Borstar henne två gånger om dagen.
Nu har vi även börjat med ett nytt tema med kaninerna, nämligen terräng!! Som ni vet så har vi ju en strand! Den är perfekt att träna på! Springa i vattnet, hoppa i sanden! Hoppa över stockar och sten i full fart! Kommer fota det sen när kaninerna känner sig säkrare inom det. Men Star, Pepzi, Zorro och Daisy har provat det och dem tycker det är superkul! Idag så ska Bonny och Bella få prova på det. Är säker på att Bella kommer tycka det är hemskt och Bonny lär älska det! Två olika individer dedär😂
Del två av kullens uppväxt kommer förmodligen upp ikväll eller imorgon!
Här kommer lite bilder jag tagit lite då och nu!💜

Här är lite roliga bilder på Oliver!





Nemo och Tintin efter första hoppträningen: