Tävlingsresultaten

Hejhej! Nu hade jag tänkt att skriva lite om hur det gick på våran andra tävling på två år som var i söndags.
 
Star: Jag tävlade honom i rak mini! Han gick som en klocka! 0+0 och vann hela klassen! Han var så cool :D
Stars andra tävling någonsin, så nöjd med honom. Dock kommer han få tävla mini ett tag till då han måste vänja sig lite vid rutinerna. Även fast jag hoppar svår/elit med honom hemma så känner jag att lätt på tävling just nu är en för stor utmaning för honom.
 
Turbo: Ida tävlade Turbo i rak mini. Gissa hur det gick där då?! 0+0 och kom på andra plats efter mig och Star och det var en sekund mellan oss. Idas första rosett. Superkul!
 
Pepzi: Jag tävlade Pepzi i rak mini. Där gick åt hell asså... Han har varit så jäkla fin hemma! Hoppat msv med sån bra marginal. Vi hoppade över starthindret, sedan fick jag bryta. Han totalvägrade. Visst, det var hanns första tävling. Om han var osäker hade jag inte varit så missnöjd. Men grejen är att han är så jäkla hanig. Han känner att det är massor av andra hanar på tävlingen. Då bara studsar han runt. Så tävla för honom blir inte förens i vår. Då kommer han kastreras som tur är. Men jag vill ev ha en kull med honom och Ami till sommaren, därför väntar vi med att kastrera.
 
Pimpim: Jag tävlade Pimpim i rak mini. Hon tävlade för första gången för två veckor sedan med Ida. Då var hon inte alls med på noterna. Ida och Pimpim kom igenom banan med typ 5 fel xD
Därför tog jag Pimpim nu. Eftersom jag känner Pimpim väldigt bra så kanske det skulle bli bättre.
Hon gick endast på ett fel och ingen final. Typiskt, sista hindret rev hon också! Men hon ska absolut med om två veckor igen, hon kommer bli vass!
 
Zorro: Ida tävlade Zorro i rak mini. Han gick på 0+1 och placeringen kommer jag faktiskt inte ihåg, top 10 iaf!
Superfin, bara ett slarvfel,
 
Daisy: Jag tävlade Daisy i rak lätt ny. Hon har endast tävlat mini och vunnit varje gång. Hon hoppar på elit hemma så jag känner att nu jävlar xD
Hon gick på 2+1 och kom 9/28. Jätte nöjd. 
Problemet är dessa "schackhinder" då ser hon inte över till andra sidan och sparkar ifrån när hon hoppar. Men bara att träna vidare på plankhinder.
 
Jag är verkligen jätte nöjd över alla kaniner (utom Pepzi xD)
 
Sedan kom det ju hem en ny kanin också.
Men det kommer ett enskilt inlägg om det senare.
 
Här är lite bilder från tävlingen. (sämst kvalite, men är fotade från videos så haha xD)
 
Ida och Turbo i finalen
 
 
Glada Pimpim
 
Daisy i lätt ny, ser ni marginalen? haha xD