Uppdatering och planerna med bloggen under sommaren

Hejhej!
Nu var det ett tag sedan igen och jag tänkte skriva lite om varför.
Mitt största fokus på mina sociala medier är Youtube och Instagram samt att försöka hålla hemsidan uppdaterad. Därför hamnar bloggen lite bakom. Såklart kommer jag uppdatera bloggen också, men kommer mest vara aktiv på mina andra sociala medier. Jag har verkligen stora planer på kanalen nu under sommaren med ganska stora videos. Dock är min nya dator inte lika pigg som min gamla. Samt att vårat internet är kasst... Vi har dock fått ett erbjudande om fiber eller vad det heter. Då får man supersnabbt internet! Hoppas verkligen vi kan köpa det.
Nu till lite uppdatering:
 
Vi har varit och tävlat förra veckan. Håller just nu på att ladda upp en vlogg från tävlingarna. Dock har jag försökt i 4 dagar men nu hoppas jag att den kommer upp!
Kan bara säga att Arthur tog två pinnar och har bara en pinne kvar till msv i rak! Findus tog också sin andra pinne i msv och har endast en kvar i rak till att bli svår!
TipTop och Pepzi tog även placeringar i mini.
 
Nu är vi även anmälda till tävling på lördag.
Hermelinerna kommer hoppa krok mini, utom Pepzi som startar lätt.
Arthur startar både krok och rak lätt.
Findus startar rak msv. Blir ingen krok för honom då jag känner att vi måste träna mer på det även fast han har en pinne där redan från i vintras.
 
Sedan har Amis två ungar som skulle flytta flyttat till sina nya hem! Domino och Helix som jag ska spara bor tillsammans och förhoppningsvis kan de fortsätta med det.
 
Juste, senaste tävlingen köpte vi ytterligare en kanin. Grenens Chili Pillars "Chili"
Igår laddade jag upp en video på honom som jag kan lägga här nere för er som missat den.
 
Aja, så nu vet ni hur läget är!
 
Videon på Chili:
https://youtu.be/5drbqKQ7gb8